Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον Ι.Ν.Παναγούδας στη Θεσσαλονίκη 11.12.2016




Στον Ιερό Ναό της Παναγούδας στην οδό Εγνατία στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 ,το απόγευμα, μια ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση χάρη στην πρωτοβουλία του προϊσταμένου του ναού π. Αμβροσίου και τη σύμπραξη της χορωδίας της Ακαδημίας Μουσικής ΕΙΡΜΟΣ τα μέλη της οποίας έψαλλαν χριστουγεννιάτικους ύμνους με βυζαντινή αρμονία και με τη συνοδεία ενός τριγώνου απέδωσαν λιτά και απέριττα τα παραδοσιακά κάλαντα από διάφορες περιοχές του Ελληνισμού.
Ο Ναός μεταμορφώθηκε σε ένα ζεστό οικογενειακό χώρο, όπου οι φωνές των παιδιών απόλυτα συγχρονισμένες γαλήνεψαν το πνεύμα και την ψυχή όσων είχαν την ευκαιρία να καμαρώσουν την χορωδία και να συγχαρούν γονείς και χοράρχη για το άριστο αποτέλεσμα των κόπων τους.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με νηστίσιμα κεράσματα και ευχές για καλά Χριστούγεννα σύμφωνα με το πνεύμα της εκκλησίας.
Εκ μέρους του ΔΣ της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης, η ΓΓ κα Αθηνά Τοτοκώτση και ο Έφορος Νεολαίας κ. Λευτέρης Νέσερης ευχαρίστησαν για την πρόσκληση και εξέφρασαν στον π. Αμβρόσιο τα συγχαρητήρια για την επιτυχία της σύναξης ευχόμενοι η συνεργασία να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.