Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

χώρος στάθμευσης δικύκλων

28 Σεπτεμβρίου

Φωτογραφία της Athina Totokotsi.
Φωτογραφία της Athina Totokotsi.



Θεσσαλονίκη 27/7/2016

ΠΡΟΣ
ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΠΑΠΠΑ
...
ΑΓΓΕΛΑΚΗ 13 - 546 21
email: a.pappas@thessaloniki.gr



Κύριε Αντιδήμαρχε
Σας παρακαλώ να εξετάσετε την δυνατότητα αλλαγής χρήσης του δρόμου Μανουσογιαννάκη ανάμεσα Δαγκλή και Διαλέττη αριθμοί 16-18 και 09-11- 11Α και από χώρος ελεγχόμενης στάθμευσης αυτοκινήτων των κατοίκων του κέντρου να γίνει χώρος στάθμευσης δικύκλων .
Στον χώρο αυτό υπάρχει θέση φορτοεκφόρτωσης που δεν γίνεται ποτέ σεβαστή και έτσι παρκάρουν 12 ΙΧ και όλες οι μοτοσυκλέτες βρίσκονται επάνω στα πεζοδρόμια. Αντί των 12 οδηγών των ΙΧ υπολογίστε πόσοι οδηγοί δικύκλων θα εξυπηρετηθούν όχι μόνο στην γειτονιά αλλά και στην ευρύτερη περιοχή .
Προσωπικά δεν έχω ούτε ποδήλατο ,ούτε μοτοσυκλέτα ,ούτε αυτοκίνητο. Χρησιμοποιώ την αστική συγκοινωνία όποτε αυτή λειτουργεί και τα πόδια μου Δόξα τω Θεώ.
Στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση .
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Γενική Γραμματέας ΔΣ ΗΕΘ
Αθηνά Μ. Τοτοκώτση
6970361669

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΟΡΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΒΩΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩ ''ΒΙΤΡΙΝΑ'' Ή ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΟΠΩΣ Η ΑΛ.ΣΒΩΛΟΥ -ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.