Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Στο περίπτερο του ΥΜΑΘ στην 81η ΔΕΘ

                      Η AtΦωτογραφία της Athina Totokotsi.hina Φωτογραφία της Athina Totokotsi.Totokotsi πρόσθεσε 4 νέες φωτογραφίες.
14 Σεπτεμβρίου 2016
Φωτογραφία της Athina Totokotsi.
Φωτογραφία της Athina Totokotsi.










Το περίπτερο του ΥΜΑΘ στην 81η ΔΕΘ έχει μια αύρα καλλιτεχνική .Ξεχωρίζει από τα ''ομόλογα'' περίπτερα των υπουργείων .Λιτό και εκπαιδευτικό με έντονη τη σφραγίδα της Ιστορίας -Πολιτισμού των Ελλήνων ,Μακεδονία -Θράκη .(4η φωτο)
Το εξώφυλλο του καλαίσθητου λευκώματος κοσμεί πορτρέτο της υφυπουργού Μαρίας Κόλλια- Τσαρουχά με νυφική φορεσιά Ορεινής Σερρών .(3η φωτο).
Η Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά Υπου
ργός Μακεδονίας και Θράκης όπως εν συντομία ορίζουμε την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης ,τουλάχιστον στις δικές μου συνομιλίες με στελέχη της δημόσιας ζωής ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας έχει ένα χαρακτηριστικό :''Η Κόλλια είναι καλός άνθρωπος''. Κι όταν ένας πολιτικός έχει το χαρακτηριστικό του καλού ανθρώπου συνειρμικά θα ασκεί και τα πολιτικά καθήκοντα του με ανθρωπιά ,αυτό που χρειαζόμαστε αυτά τα δύσκολα για όλους μας χρόνια.
1η και 2η φωτο η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά και η Γενική Γραμματέας του ΔΣ της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης στο περίπτερο του Υπουργείου στην 81η ΔΕΘ (Σάββατο 10.9.2016)
Δείτε περισσότερα
— με την Μαρία Κόλλια Τσαρουχά Πραγματικό και 2 ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.